Vi söker en serviceelektriker med kunskaper & erfarenheter inom industri. Vi vill gärna att du har minst 5års erfarenhet inom yrket, är ansvarsfull och självgående.

Idag är vi 3 personer som arbetar på JO´s Marin & Industrielektriska AB. Vi är ett litet men glatt och sammansvetsat gäng. Vi arbetar med olika arbetsuppgifter där självständighet är en viktig faktor men där vi alla hjälper till där och när man kan.

Våra arbetsuppgifter är främst inom, olika former av el för industri och marin. Vi erbjuder bla. våra kunder:

  • Larm och övervakningssystem för dieselmotorer och generatorer.
  • Kompletta systemlösningar för generatoraggregat/ reservkraftsanläggningar.
  • Tillverkning av paneler för styr- och övervakningssystem.
  • Larmsystem för direkt- och fjärrövervakning.
  • Kontroll och service på generatoraggregat / reservkraftsanläggningar och stenkrossar.
  • Fullskalig el service på stenkrossar.

Vi har under en tid haft en stor efterfrågan som vi känner att vi börjar få svårt att bemöta vilket gör att vi söker en ny medarbetare.

Vi söker dig som vill arbeta självständigt, trivs med att ta ett stort egenansvar samt har ett omfattande intresse för ditt arbete. Vi anser att med ett omfattande intresse för arbetet är det lättare att arbeta självständigt och ha en egen drivkraft till att utvecklas såväl personligt som gemensamt. Med ett intresse för sitt arbete ökar även möjligheterna för att arbeta lösningsorienterat och säkert, vilket vi ser som en tillgång till företaget.

Din huvuduppgift skulle innebära el service, underhåll, reparation, provkörning och tester av olika anläggningar inom industri och stenkrossar.

Lön efter överenskommelse och vi följer elektrikerförbundets kollektivavtal.

Arbetstiderna skulle innebära 7–16, där det även kan förekomma visst resejobb. Det finns självklart möjlighet att diskutera arbetstiderna vid en möjlig anställning om det önskas.

Låter detta intressant så tveka inte att höra av dig till Jimmy Olausson, VD, på mobil: 0706925917 eller maila din ansökan till Sofie Lysvret, administratör, på: sofie.lysvret@jobatel.com

Vi ser fram emot att höra av dig!